Chemical Reactions in Foods VI (International conference)
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F09%3A00000136" target="_blank" >RIV/00027022:_____/09:00000136 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Chemical Reactions in Foods VI (International conference)
Popis výsledku v původním jazyce
The leading theme of conference was: New knowledge on chemical reactions during the processing and storage of foods. The main topics were: Food compounds associated with nutritional and sensory quality Food compounds associated with nutritional and sensory quality Natural biologically active components in food raw materials of plant and animal origin Novel foods at European market Strategies to improve food quality and safety
Název v anglickém jazyce
Chemical Reactions in Foods VI (International conference)
Popis výsledku anglicky
The leading theme of conference was: New knowledge on chemical reactions during the processing and storage of foods. The main topics were: Food compounds associated with nutritional and sensory quality Food compounds associated with nutritional and sensory quality Natural biologically active components in food raw materials of plant and animal origin Novel foods at European market Strategies to improve food quality and safety
Klasifikace
Druh
M - Uspořádání konference
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
N - Vyzkumna aktivita podporovana z neverejnych zdroju
Ostatní
Rok uplatnění
2009
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Místo konání akce
Praha
Stát konání akce
CZ - Česká republika
Datum zahájení akce
—
Datum ukončení akce
—
Celkový počet účastníků
142
Počet zahraničních účastníků
81
Typ akce podle státní přísl. účastníků
WRD - Celosvětová akce