Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Bezlepkové recepty - Dušená zelenina s rýží, červenou čočkou a strouhaným eidamem, Krúpa Baba, Salát z červené čočky s mrkví

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F61988987%3A17110%2F21%3AA22028BH" target="_blank" >RIV/61988987:17110/21:A22028BH - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

    <a href="http://www.vyzivaspol.cz/casopis-vyziva-a-potraviny/e-casopisy/" target="_blank" >http://www.vyzivaspol.cz/casopis-vyziva-a-potraviny/e-casopisy/</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Bezlepkové recepty - Dušená zelenina s rýží, červenou čočkou a strouhaným eidamem, Krúpa Baba, Salát z červené čočky s mrkví

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Bezlepkové pokrmy jsou dnes obohacovány řadou nutričně vyvážených potravin, které jsou přirozeně bezlepkové, a přitom jsou zdrojem potřebných mikroživin. Nutriční hodnotu pokrmů můžeme určit propočtem receptury v nutričním programu. K udržení nutriční hodnoty a také senzorické kvality pokrmů je nutné dodržet doporučený technologický postup jejich přípravy.

  • Název v anglickém jazyce

    Gluten Free Recipes - Stewed Vegetables with Rice, Red Lentils and Grated Edam, Krupa Baba, Red Lentil Salad with Carrots

  • Popis výsledku anglicky

    Today, gluten-free meals are enriched with a range of nutritionally balanced foods that are naturally gluten-free, while providing the necessary micronutrients. The nutritional value of the food can be determined by calculating the recipe in a nutritional program. In order to maintain the nutritional value as well as the sensory quality of the dishes, it is necessary to follow the recommended technological procedure for their preparation.

Klasifikace

  • Druh

    O - Ostatní výsledky

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    21101 - Food and beverages

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    S - Specificky vyzkum na vysokych skolach

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2021

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů