Bezlepkové recepty - Dušená zelenina s rýží, červenou čočkou a strouhaným eidamem, Krúpa Baba, Salát z červené čočky s mrkví
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F61988987%3A17110%2F21%3AA22028BH" target="_blank" >RIV/61988987:17110/21:A22028BH - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
<a href="http://www.vyzivaspol.cz/casopis-vyziva-a-potraviny/e-casopisy/" target="_blank" >http://www.vyzivaspol.cz/casopis-vyziva-a-potraviny/e-casopisy/</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Bezlepkové recepty - Dušená zelenina s rýží, červenou čočkou a strouhaným eidamem, Krúpa Baba, Salát z červené čočky s mrkví
Popis výsledku v původním jazyce
Bezlepkové pokrmy jsou dnes obohacovány řadou nutričně vyvážených potravin, které jsou přirozeně bezlepkové, a přitom jsou zdrojem potřebných mikroživin. Nutriční hodnotu pokrmů můžeme určit propočtem receptury v nutričním programu. K udržení nutriční hodnoty a také senzorické kvality pokrmů je nutné dodržet doporučený technologický postup jejich přípravy.
Název v anglickém jazyce
Gluten Free Recipes - Stewed Vegetables with Rice, Red Lentils and Grated Edam, Krupa Baba, Red Lentil Salad with Carrots
Popis výsledku anglicky
Today, gluten-free meals are enriched with a range of nutritionally balanced foods that are naturally gluten-free, while providing the necessary micronutrients. The nutritional value of the food can be determined by calculating the recipe in a nutritional program. In order to maintain the nutritional value as well as the sensory quality of the dishes, it is necessary to follow the recommended technological procedure for their preparation.
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
—
OECD FORD obor
21101 - Food and beverages
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
S - Specificky vyzkum na vysokych skolach
Ostatní
Rok uplatnění
2021
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů