Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Bezlepkové recepty - Salát z červené čočky a pohanky, Zeleninová polévka s quinoou, papriky plněné pohankou, Bezlepková polévka-kuřecí vývar s pohankou, Bezlepkové lívance s tvarohem a borůvkami

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F61988987%3A17110%2F20%3AA2102743" target="_blank" >RIV/61988987:17110/20:A2102743 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

    <a href="http://www.vyzivaspol.cz/casopis-vyziva-a-potraviny/e-casopisy/" target="_blank" >http://www.vyzivaspol.cz/casopis-vyziva-a-potraviny/e-casopisy/</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Bezlepkové recepty - Salát z červené čočky a pohanky, Zeleninová polévka s quinoou, papriky plněné pohankou, Bezlepková polévka-kuřecí vývar s pohankou, Bezlepkové lívance s tvarohem a borůvkami

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Nutriční hodnocení obilovin, pseudoobilovin, luštěnin a výrobků z těchto potravin a jejich využití v bezlepkové stravě. Bezlepkové recepty byly vytvořeny v rámci SGS06 LF 2019-2020 Nutriční hodnocení obilovin, pseudoobilovin, luštěniny a výrobky z těchto potravin a jejich využití v bezlepkových stravě. Hlavní řešitel projektu: Mgr. Karin Petřeková, Ph.D., Ústav fyziologie a patofyziologie LF OU, významné přispění při tvorbě receptů: spoluřešitelé a studenti oboru Nutriční terapeut LF OU.

  • Název v anglickém jazyce

    Gluten-free recipes - Red lentil and buckwheat salad, Vegetable soup with quinoa, peppers stuffed with buckwheat, Gluten-free soup-chicken broth with buckwheat, Gluten-free pancakes with cottage cheese and blueberries

  • Popis výsledku anglicky

    Nutritional evaluation of cereals, pseudo-cereals, legumes and products from these foods and their use in a gluten-free diet. Gluten-free recipes were created within SGS06 LF 2019-2020 Nutritional evaluation of cereals, pseudo-cereals, legumes and products from these foods and their use in gluten-free diet. Main researcher of the project: Mgr. Karin Petřeková, Ph.D., Department of Physiology and Pathophysiology, Faculty of Medicine, University of Ostrava, co-researcher and co-researchers and students of the field of Nutritional Therapist, Faculty of Medicine, University of Ostrava.

Klasifikace

  • Druh

    O - Ostatní výsledky

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    21101 - Food and beverages

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    S - Specificky vyzkum na vysokych skolach

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2020

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů