Bezlepkové recepty - Fazolový koláč bezlepkový, Fazolové brownies, Luštěninová pomazánka s bezlepkovým pečivem
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F61988987%3A17110%2F21%3AA22028BJ" target="_blank" >RIV/61988987:17110/21:A22028BJ - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
<a href="http://www.vyzivaspol.cz/casopis-vyziva-a-potraviny/e-casopisy/" target="_blank" >http://www.vyzivaspol.cz/casopis-vyziva-a-potraviny/e-casopisy/</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Bezlepkové recepty - Fazolový koláč bezlepkový, Fazolové brownies, Luštěninová pomazánka s bezlepkovým pečivem
Popis výsledku v původním jazyce
Nutriční hodnocení obilovin, pseudoobilovin, luštěnin a výrobků z těchto potravin a jejich využití v bezlepkové stravě.
Název v anglickém jazyce
Gluten-free recipes - Gluten-free bean pie, Bean brownies, Legume spread with gluten-free pastry
Popis výsledku anglicky
Nutritional evaluation of cereals, pseudo-cereals, legumes and products from these foods and their use in a gluten-free diet.
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
—
OECD FORD obor
21101 - Food and beverages
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
S - Specificky vyzkum na vysokych skolach
Ostatní
Rok uplatnění
2021
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů