Databáze bezlepkových potravin: výsledky testování bezlepkových potravin
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F24%3AN0000019" target="_blank" >RIV/00027022:_____/24:N0000019 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Databáze bezlepkových potravin: výsledky testování bezlepkových potravin
Popis výsledku v původním jazyce
Prezentace shrnula výsledky stanovení obsahu lepku v několika skupinách potravin, např. sýry s modrou plísní v těstě, obilných výrobků- mouky, vločky a lupínky, jedlého hmyzu, hotových chlazených pokrmů a polotovarů, paštik tvarohových a jogurtových dezertů, máku a makových náplní. Výsledky byly prezentovány na akci:19. Fórum celiaků, Výstaviště Letňany, 18. 5. 2024
Název v anglickém jazyce
Database of gluten-free foods: results of gluten-free foods analysis
Popis výsledku anglicky
The presentation summarized the results of determining the gluten content in several food groups, e.g. cheeses with blue mold in dough, cereal products - flour, flakes and flakes, edible insects, ready-to-eat chilled meals and semi-finished products, pâté cheese and yogurt desserts, poppy seeds and poppy seed fillings. The results were presented at event: 19. Fórum celiaků, Výstaviště Letňany, 18. 5. 2024
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
—
OECD FORD obor
21101 - Food and beverages
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2024
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů