Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Databáze bezlepkových potravin: výsledky testování bezlepkových potravin

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F24%3AN0000019" target="_blank" >RIV/00027022:_____/24:N0000019 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Databáze bezlepkových potravin: výsledky testování bezlepkových potravin

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Prezentace shrnula výsledky stanovení obsahu lepku v několika skupinách potravin, např. sýry s modrou plísní v těstě, obilných výrobků- mouky, vločky a lupínky, jedlého hmyzu, hotových chlazených pokrmů a polotovarů, paštik tvarohových a jogurtových dezertů, máku a makových náplní. Výsledky byly prezentovány na akci:19. Fórum celiaků, Výstaviště Letňany, 18. 5. 2024

  • Název v anglickém jazyce

    Database of gluten-free foods: results of gluten-free foods analysis

  • Popis výsledku anglicky

    The presentation summarized the results of determining the gluten content in several food groups, e.g. cheeses with blue mold in dough, cereal products - flour, flakes and flakes, edible insects, ready-to-eat chilled meals and semi-finished products, pâté cheese and yogurt desserts, poppy seeds and poppy seed fillings. The results were presented at event: 19. Fórum celiaků, Výstaviště Letňany, 18. 5. 2024

Klasifikace

  • Druh

    O - Ostatní výsledky

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    21101 - Food and beverages

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2024

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů