XLI. Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F11%3A43892776" target="_blank" >RIV/60461373:22330/11:43892776 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
XLI. Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin
Popis výsledku v původním jazyce
Na konferenci bylo českými a slovenskými účastníky předneseno 38 referátů, vystaveno 41 posterů a proběhly tři firemní prezentace. Úvodní nosný blok na téma "Potraviny a výživa: současné inovační trendy" zahrnoval osm vyžádaných plenárních přednášek.
Název v anglickém jazyce
XLI. Symposium on new trends in food production and in food analysis
Popis výsledku anglicky
The Czech and Slovak participants presented 38 papers and 41 posters and three companies exhibited/sponsored the conference. Opening principal block of conference called "Food and nutrition: current innovative trends" included eight requested plenary lectures.
Klasifikace
Druh
M - Uspořádání konference
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2011
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Místo konání akce
Skalský Dvůr
Stát konání akce
CZ - Česká republika
Datum zahájení akce
—
Datum ukončení akce
—
Celkový počet účastníků
101
Počet zahraničních účastníků
0
Typ akce podle státní přísl. účastníků
CST - Celostátní akce