Bezpečná výživa 2011 - Tuky ve výživě
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F11%3A43892856" target="_blank" >RIV/60461373:22330/11:43892856 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Bezpečná výživa 2011 - Tuky ve výživě
Popis výsledku v původním jazyce
Přednášky: Moderní trendy ve výrobě tuků; Tuky - benefit nebo riziko pro zdraví?; Tuky ve výživě; Doplňky stravy, speciální tuky; Tuky ve výživě dětí; Příjem tuků v dietě - praktické aplikace
Název v anglickém jazyce
Safe Nutrition 2011 - Fats in the diet
Popis výsledku anglicky
Lectures: Modern trends in the production of fats; Fats - benefit or risk to health?; Fats in the diet; Food supplements, special fats; Fats in children's diets; Fat intake in the diet - practical applications
Klasifikace
Druh
W - Uspořádání workshopu
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2011
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Místo konání akce
Praha
Stát konání akce
CZ - Česká republika
Datum zahájení akce
—
Datum ukončení akce
—
Celkový počet účastníků
47
Počet zahraničních účastníků
0
Typ akce podle státní přísl. účastníků
CST - Celostátní akce