Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Vinařství (Technologie potravin: Přehled tradičních potravinářských výrob)

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F12%3A43894498" target="_blank" >RIV/60461373:22330/12:43894498 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Vinařství (Technologie potravin: Přehled tradičních potravinářských výrob)

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Kapitola zahrnuje část věnovanou historii vinařství, vinohradnictví, rozdělení révových odrůd a vín, technologii výroby různých druhů vín (např. likérových, šumivých, aromatizovaných) zpracování hroznů na mošt, kvašení, zrání vína, vedlejší produkty a jejich využití a základní legislativní předpisy.

  • Název v anglickém jazyce

    Winemaking (Food Technology: An Overview of Traditional Food Manufacture)

  • Popis výsledku anglicky

    The chapter includes a section dedicated to the history of winemaking, viticulture, grape varieties and distribution of wine production technology of various types of wines (eg, liqueur, sparkling, flavored) processing the grapes into juice, fermentation, ageing, by-products and their uses and main legislation.

Klasifikace

  • Druh

    C - Kapitola v odborné knize

  • CEP obor

    EI - Biotechnologie a bionika

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2012

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název knihy nebo sborníku

    Přehled tradičních potravinářských výrob

  • ISBN

    978-80-7418-145-0

  • Počet stran výsledku

    18

  • Strana od-do

    390-408

  • Počet stran knihy

    570

  • Název nakladatele

    Key Publishing s.r.o.

  • Místo vydání

    Ostrava

  • Kód UT WoS kapitoly