Spolupráce při vývoji a zavedení nové technologie zrání a balení fermentovaných masných výrobků
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F12%3A43894534" target="_blank" >RIV/60461373:22330/12:43894534 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Spolupráce při vývoji a zavedení nové technologie zrání a balení fermentovaných masných výrobků
Popis výsledku v původním jazyce
Výsledkem projektu byla instalace nové iovované technologie umožňující optimalizaci výroby trvanlivých fermentovaných masných výrobků. Realizace projektu umožnila optimalizací celého výrobního procesu, především optimalizaci sušících parametrů (teplota,vlhkost a proudění vzduchu). Optimalizace celého procesu umožnila zkrácení doby výroby fermentovaných trvanlivých masných výrobků.
Název v anglickém jazyce
Cooperation in the development and introduction of new technology of fermented meat products
Popis výsledku anglicky
The project resulted in the installation of new technologies to optimize production of fermented meat products. Implementation of the project enabled the optimization of the production process, the optimization of drying parameters (temperature, humidityand air flow).
Klasifikace
Druh
Z<sub>tech</sub> - Ověřená technologie
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
O - Projekt operacniho programu
Ostatní
Rok uplatnění
2012
Kód důvěrnosti údajů
C - Předmět řešení projektu podléhá obchodnímu tajemství (§ 504 Občanského zákoníku), ale název projektu, cíle projektu a u ukončeného nebo zastaveného projektu zhodnocení výsledku řešení projektu (údaje P03, P04, P15, P19, P29, PN8) dodané do CEP, jsou upraveny tak, aby byly zveřejnitelné.
Údaje specifické pro druh výsledku
Interní identifikační kód produktu
10/010/11320/452/002411
Číselná identifikace
—
Technické parametry
Smlouva o řešení projektu"Spolupráce při vývoji a zavedení nové technologie zrání a balení fermentovaných masných výrobků". Zpráva o řešení projektu.
Ekonomické parametry
Zvýšení produkce fermentovaných masných výrobků o 5%.
Kategorie aplik. výsledku dle nákladů
—
IČO vlastníka výsledku
60461373
Název vlastníka
VŠCHT Praha; PEJSKAR & spol., s r.o.
Stát vlastníka
CZ - Česká republika
Druh možnosti využití
A - K využití výsledku jiným subjektem je vždy nutné nabytí licence
Požadavek na licenční poplatek
A - Poskytovatel licence na výsledek požaduje licenční poplatek
Adresa www stránky s výsledkem
—