Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Spolupráce při vývoji a zavedení nové technologie zrání a balení fermentovaných masných výrobků

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F12%3A43894534" target="_blank" >RIV/60461373:22330/12:43894534 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Spolupráce při vývoji a zavedení nové technologie zrání a balení fermentovaných masných výrobků

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Výsledkem projektu byla instalace nové iovované technologie umožňující optimalizaci výroby trvanlivých fermentovaných masných výrobků. Realizace projektu umožnila optimalizací celého výrobního procesu, především optimalizaci sušících parametrů (teplota,vlhkost a proudění vzduchu). Optimalizace celého procesu umožnila zkrácení doby výroby fermentovaných trvanlivých masných výrobků.

  • Název v anglickém jazyce

    Cooperation in the development and introduction of new technology of fermented meat products

  • Popis výsledku anglicky

    The project resulted in the installation of new technologies to optimize production of fermented meat products. Implementation of the project enabled the optimization of the production process, the optimization of drying parameters (temperature, humidityand air flow).

Klasifikace

  • Druh

    Z<sub>tech</sub> - Ověřená technologie

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    O - Projekt operacniho programu

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2012

  • Kód důvěrnosti údajů

    C - Předmět řešení projektu podléhá obchodnímu tajemství (§ 504 Občanského zákoníku), ale název projektu, cíle projektu a u ukončeného nebo zastaveného projektu zhodnocení výsledku řešení projektu (údaje P03, P04, P15, P19, P29, PN8) dodané do CEP, jsou upraveny tak, aby byly zveřejnitelné.

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Interní identifikační kód produktu

    10/010/11320/452/002411

  • Číselná identifikace

  • Technické parametry

    Smlouva o řešení projektu"Spolupráce při vývoji a zavedení nové technologie zrání a balení fermentovaných masných výrobků". Zpráva o řešení projektu.

  • Ekonomické parametry

    Zvýšení produkce fermentovaných masných výrobků o 5%.

  • Kategorie aplik. výsledku dle nákladů

  • IČO vlastníka výsledku

    60461373

  • Název vlastníka

    VŠCHT Praha; PEJSKAR & spol., s r.o.

  • Stát vlastníka

    CZ - Česká republika

  • Druh možnosti využití

    A - K využití výsledku jiným subjektem je vždy nutné nabytí licence

  • Požadavek na licenční poplatek

    A - Poskytovatel licence na výsledek požaduje licenční poplatek

  • Adresa www stránky s výsledkem