Optimalizace výroby tepelně opracovaných masných výrobků
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F12%3A43894553" target="_blank" >RIV/60461373:22330/12:43894553 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Optimalizace výroby tepelně opracovaných masných výrobků
Popis výsledku v původním jazyce
Projekt inovace řešený ve spolupráci se společností Masokombinát Plzeň s.r.o. (2011 - 2012). Výsledkem projektu byla instalace nové technologie umožňující optimalizaci výroby tepelně opracovaných masných výrobků. Inovace do technologie umožnila vývoj nových receptur a optimalizaci pracovních postupů. Díky optimalizaci nové technologie se výrazně snížilo riziko kontaminace výrobků chemickými a mikrobiologickými kontaminanty a zároveň se zvýšila efektivity a kapacita výroby tepelně opracovaných masných výrobků.
Název v anglickém jazyce
The optimizing production of heat-treated meat products
Popis výsledku anglicky
Innovation project in cooperation with company Masokombinát Plzeň sro (2011-2012). The project resulted in the installation of new technologies to optimize production of heat-treated meat products. Innovation in technology has enabled the development ofnew formulations and optimize workflows. By optimizing new technologies was significantly reduce the risk of product contamination by chemical and microbiological contaminants and at the same time increase efficiency and production capacity of heat-treated meat products.
Klasifikace
Druh
Z<sub>tech</sub> - Ověřená technologie
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
O - Projekt operacniho programu
Ostatní
Rok uplatnění
2012
Kód důvěrnosti údajů
C - Předmět řešení projektu podléhá obchodnímu tajemství (§ 504 Občanského zákoníku), ale název projektu, cíle projektu a u ukončeného nebo zastaveného projektu zhodnocení výsledku řešení projektu (údaje P03, P04, P15, P19, P29, PN8) dodané do CEP, jsou upraveny tak, aby byly zveřejnitelné.
Údaje specifické pro druh výsledku
Interní identifikační kód produktu
11/012/11320/232/000506
Číselná identifikace
—
Technické parametry
Smlouva o řešení projektu" Optimalizace výroby tepelně opracovaných masných výrobků". Zpráva o řešení projektu. Uvedení inovovaných výrobků na trh.
Ekonomické parametry
Rozšířéní sortimentu a zvýšení produkce tepelně opracovaných masných výrobků o 2%.
Kategorie aplik. výsledku dle nákladů
—
IČO vlastníka výsledku
60461373
Název vlastníka
VŠCHT Praha; Masokombinát Plzeň s.r.o.
Stát vlastníka
CZ - Česká republika
Druh možnosti využití
A - K využití výsledku jiným subjektem je vždy nutné nabytí licence
Požadavek na licenční poplatek
A - Poskytovatel licence na výsledek požaduje licenční poplatek
Adresa www stránky s výsledkem
—