Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Optimalizace výroby tepelně opracovaných masných výrobků

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F12%3A43894553" target="_blank" >RIV/60461373:22330/12:43894553 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Optimalizace výroby tepelně opracovaných masných výrobků

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Projekt inovace řešený ve spolupráci se společností Masokombinát Plzeň s.r.o. (2011 - 2012). Výsledkem projektu byla instalace nové technologie umožňující optimalizaci výroby tepelně opracovaných masných výrobků. Inovace do technologie umožnila vývoj nových receptur a optimalizaci pracovních postupů. Díky optimalizaci nové technologie se výrazně snížilo riziko kontaminace výrobků chemickými a mikrobiologickými kontaminanty a zároveň se zvýšila efektivity a kapacita výroby tepelně opracovaných masných výrobků.

  • Název v anglickém jazyce

    The optimizing production of heat-treated meat products

  • Popis výsledku anglicky

    Innovation project in cooperation with company Masokombinát Plzeň sro (2011-2012). The project resulted in the installation of new technologies to optimize production of heat-treated meat products. Innovation in technology has enabled the development ofnew formulations and optimize workflows. By optimizing new technologies was significantly reduce the risk of product contamination by chemical and microbiological contaminants and at the same time increase efficiency and production capacity of heat-treated meat products.

Klasifikace

  • Druh

    Z<sub>tech</sub> - Ověřená technologie

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    O - Projekt operacniho programu

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2012

  • Kód důvěrnosti údajů

    C - Předmět řešení projektu podléhá obchodnímu tajemství (§ 504 Občanského zákoníku), ale název projektu, cíle projektu a u ukončeného nebo zastaveného projektu zhodnocení výsledku řešení projektu (údaje P03, P04, P15, P19, P29, PN8) dodané do CEP, jsou upraveny tak, aby byly zveřejnitelné.

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Interní identifikační kód produktu

    11/012/11320/232/000506

  • Číselná identifikace

  • Technické parametry

    Smlouva o řešení projektu" Optimalizace výroby tepelně opracovaných masných výrobků". Zpráva o řešení projektu. Uvedení inovovaných výrobků na trh.

  • Ekonomické parametry

    Rozšířéní sortimentu a zvýšení produkce tepelně opracovaných masných výrobků o 2%.

  • Kategorie aplik. výsledku dle nákladů

  • IČO vlastníka výsledku

    60461373

  • Název vlastníka

    VŠCHT Praha; Masokombinát Plzeň s.r.o.

  • Stát vlastníka

    CZ - Česká republika

  • Druh možnosti využití

    A - K využití výsledku jiným subjektem je vždy nutné nabytí licence

  • Požadavek na licenční poplatek

    A - Poskytovatel licence na výsledek požaduje licenční poplatek

  • Adresa www stránky s výsledkem