Vývoj čerstvých masných výrobků, kuchyňských a masných polotovarů a uchování jejich čerstvosti
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F15%3A43899410" target="_blank" >RIV/60461373:22330/15:43899410 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Vývoj čerstvých masných výrobků, kuchyňských a masných polotovarů a uchování jejich čerstvosti
Popis výsledku v původním jazyce
Projekt inovace řešený ve spolupráci se společností ZEMAN maso-uzeniny, a. s. (2014 - 2015). Výsledkem projektu byla instalace nové technologie a optimalizací výrobního procesu výroby tepelně opracovaných masných výrobků, kuchyňských a masných polotovarův místě prodeje. Po instalaci nové technologie zde byly zavedeny nové postupy přípravy tepelně opracovaných masných výrobků, masných a kuchyňských polotovarů.
Název v anglickém jazyce
Development of fresh meat products, culinary and meat preparations and preserve their freshness
Popis výsledku anglicky
Project innovations designed in collaboration with ZEMAN- maso-uzeniny, a.s., (2014 to 2015). The result of the project was the installation of new technologies and the optimization of the production of heat-treated meat products, culinary and meat preparations at the point of sale. After installing new technologies are introduced new procedures for heat-treated meat products, meat and cooking preparations.
Klasifikace
Druh
Z<sub>tech</sub> - Ověřená technologie
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
O - Projekt operacniho programu
Ostatní
Rok uplatnění
2015
Kód důvěrnosti údajů
C - Předmět řešení projektu podléhá obchodnímu tajemství (§ 504 Občanského zákoníku), ale název projektu, cíle projektu a u ukončeného nebo zastaveného projektu zhodnocení výsledku řešení projektu (údaje P03, P04, P15, P19, P29, PN8) dodané do CEP, jsou upraveny tak, aby byly zveřejnitelné.
Údaje specifické pro druh výsledku
Interní identifikační kód produktu
14/020/1132d/110/001075
Číselná identifikace
—
Technické parametry
Smlouva o spolupráci "Vývoj čerstvých masných výrobků, kuchyňských a masných polotovarů a uchování jejich čerstvosti"
Ekonomické parametry
Rozšíření sortimentu masných výrobků vyráběných v místě prodeje, zvýšení produkce masných výrobků o 2%.
Kategorie aplik. výsledku dle nákladů
—
IČO vlastníka výsledku
60461373
Název vlastníka
VŠCHT Praha; ZEMAN- maso-uzeniny, a.s.
Stát vlastníka
CZ - Česká republika
Druh možnosti využití
A - K využití výsledku jiným subjektem je vždy nutné nabytí licence
Požadavek na licenční poplatek
A - Poskytovatel licence na výsledek požaduje licenční poplatek
Adresa www stránky s výsledkem
—