Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Vývoj čerstvých masných výrobků, kuchyňských a masných polotovarů a uchování jejich čerstvosti

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F15%3A43899410" target="_blank" >RIV/60461373:22330/15:43899410 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Vývoj čerstvých masných výrobků, kuchyňských a masných polotovarů a uchování jejich čerstvosti

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Projekt inovace řešený ve spolupráci se společností ZEMAN maso-uzeniny, a. s. (2014 - 2015). Výsledkem projektu byla instalace nové technologie a optimalizací výrobního procesu výroby tepelně opracovaných masných výrobků, kuchyňských a masných polotovarův místě prodeje. Po instalaci nové technologie zde byly zavedeny nové postupy přípravy tepelně opracovaných masných výrobků, masných a kuchyňských polotovarů.

  • Název v anglickém jazyce

    Development of fresh meat products, culinary and meat preparations and preserve their freshness

  • Popis výsledku anglicky

    Project innovations designed in collaboration with ZEMAN- maso-uzeniny, a.s., (2014 to 2015). The result of the project was the installation of new technologies and the optimization of the production of heat-treated meat products, culinary and meat preparations at the point of sale. After installing new technologies are introduced new procedures for heat-treated meat products, meat and cooking preparations.

Klasifikace

  • Druh

    Z<sub>tech</sub> - Ověřená technologie

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    O - Projekt operacniho programu

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2015

  • Kód důvěrnosti údajů

    C - Předmět řešení projektu podléhá obchodnímu tajemství (§ 504 Občanského zákoníku), ale název projektu, cíle projektu a u ukončeného nebo zastaveného projektu zhodnocení výsledku řešení projektu (údaje P03, P04, P15, P19, P29, PN8) dodané do CEP, jsou upraveny tak, aby byly zveřejnitelné.

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Interní identifikační kód produktu

    14/020/1132d/110/001075

  • Číselná identifikace

  • Technické parametry

    Smlouva o spolupráci "Vývoj čerstvých masných výrobků, kuchyňských a masných polotovarů a uchování jejich čerstvosti"

  • Ekonomické parametry

    Rozšíření sortimentu masných výrobků vyráběných v místě prodeje, zvýšení produkce masných výrobků o 2%.

  • Kategorie aplik. výsledku dle nákladů

  • IČO vlastníka výsledku

    60461373

  • Název vlastníka

    VŠCHT Praha; ZEMAN- maso-uzeniny, a.s.

  • Stát vlastníka

    CZ - Česká republika

  • Druh možnosti využití

    A - K využití výsledku jiným subjektem je vždy nutné nabytí licence

  • Požadavek na licenční poplatek

    A - Poskytovatel licence na výsledek požaduje licenční poplatek

  • Adresa www stránky s výsledkem