Adsorpce, odbarvování
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F12%3A43894837" target="_blank" >RIV/60461373:22330/12:43894837 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Adsorpce, odbarvování
Popis výsledku v původním jazyce
V této kapitole je popsána teorie adsorpce, zařízení a proces, aplikace procesu adsorpce v potravinářství a vliv procesu adsorpce na potraviny.
Název v anglickém jazyce
Adsorption, bleaching
Popis výsledku anglicky
In this chapter theory of adsorption, apparatus and process, aplication of adsorption in food industry and influence of adsorption on food are described.
Klasifikace
Druh
C - Kapitola v odborné knize
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2012
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název knihy nebo sborníku
Procesy a zařízení potravinářských a biotechnologických výrob
ISBN
978-80-7418-086-6
Počet stran výsledku
7
Strana od-do
221-227
Počet stran knihy
502
Název nakladatele
Key Publishing s.r.o.
Místo vydání
Ostrava
Kód UT WoS kapitoly
—