Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Adsorpce, odbarvování

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F12%3A43894837" target="_blank" >RIV/60461373:22330/12:43894837 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Adsorpce, odbarvování

  • Popis výsledku v původním jazyce

    V této kapitole je popsána teorie adsorpce, zařízení a proces, aplikace procesu adsorpce v potravinářství a vliv procesu adsorpce na potraviny.

  • Název v anglickém jazyce

    Adsorption, bleaching

  • Popis výsledku anglicky

    In this chapter theory of adsorption, apparatus and process, aplication of adsorption in food industry and influence of adsorption on food are described.

Klasifikace

  • Druh

    C - Kapitola v odborné knize

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2012

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název knihy nebo sborníku

    Procesy a zařízení potravinářských a biotechnologických výrob

  • ISBN

    978-80-7418-086-6

  • Počet stran výsledku

    7

  • Strana od-do

    221-227

  • Počet stran knihy

    502

  • Název nakladatele

    Key Publishing s.r.o.

  • Místo vydání

    Ostrava

  • Kód UT WoS kapitoly