Škrob a výrobky ze škrobu
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F14%3A43897274" target="_blank" >RIV/60461373:22330/14:43897274 - isvavai.cz</a>
Nalezeny alternativní kódy
RIV/60461373:22330/14:43897108
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Škrob a výrobky ze škrobu
Popis výsledku v původním jazyce
kapitola se zabývá obecnou charakteristikou škrobu a výrobků ze škrobu, jejich členěním na druhy a skupiny, požadavky na jakost a jejich význam ve výživě.
Název v anglickém jazyce
Starch and starch products
Popis výsledku anglicky
Chapter deals with the general characteristics of starch and starch products, their classification into types and groups, quality requirements and their importance in nutrition.
Klasifikace
Druh
C - Kapitola v odborné knize
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
N - Vyzkumna aktivita podporovana z neverejnych zdroju
Ostatní
Rok uplatnění
2014
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název knihy nebo sborníku
Potravinářské zbožíznalství
ISBN
978-80-7418-208-2
Počet stran výsledku
4
Strana od-do
168-171
Počet stran knihy
425
Název nakladatele
Key Publishing s.r.o.
Místo vydání
Ostrava
Kód UT WoS kapitoly
—