Hodnocení růstu ušlechtilých pomocí analýzy obrazu
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F15%3A43899677" target="_blank" >RIV/60461373:22330/15:43899677 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Hodnocení růstu ušlechtilých pomocí analýzy obrazu
Popis výsledku v původním jazyce
Analýza obrazu byla použita pro sledování růstu ušlechtilých plísnéí na povrchu tepelně opracovaných sušeých salámů. Plocha pokrytá plísněmi a světlost L* se ukázaly jako vhodná kriteria. Dynamika růstu je ovlivněna předchozím uzením anebo sušením, avšakkonečný plísňový pokryv byl podobný u všech vzorků.
Název v anglickém jazyce
Use of video image analysis to evaluation of the noble moulds growth
Popis výsledku anglicky
Video image analysis was used to evaluate the growth of noble moulds on the surface of heat treated dry sausages. The area covered by moulds and the lightness L* revealed to be a suitable criterion. Dynamic of the moulds growth was influenced by preceding smoking and/or drying, however the final mould cover was similar at all samples
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
V - Vyzkumna aktivita podporovana z jinych verejnych zdroju
Ostatní
Rok uplatnění
2015
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Laboralim 2015: Zborník vedeckých prác
ISBN
978-80-89597-23-9
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
5
Strana od-do
226-230
Název nakladatele
Slovenská technická univerzita v Bratislave (STU)
Místo vydání
Bratislava
Místo konání akce
Gabčíkovo
Datum konání akce
5. 3. 2015
Typ akce podle státní příslušnosti
EUR - Evropská akce
Kód UT WoS článku
—