Surface treatment of dried sausages against moulds.
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F06%3A00022534" target="_blank" >RIV/60461373:22330/06:00022534 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Surface treatment of dried sausages against moulds.
Popis výsledku v původním jazyce
Video image analysis proved to be suitable reliable and simple method for the evaluation of moulds growth dynamic. Proportion of surface area that is covered by moulds is the corresponding parameter. Using this method the efficacy of two fungistatic surface treatments was evaluated. Only natamycin was able to suppress moulds growth during whole experiment.
Název v anglickém jazyce
Surface treatment of dried sausages against moulds.
Popis výsledku anglicky
Video image analysis proved to be suitable reliable and simple method for the evaluation of moulds growth dynamic. Proportion of surface area that is covered by moulds is the corresponding parameter. Using this method the efficacy of two fungistatic surface treatments was evaluated. Only natamycin was able to suppress moulds growth during whole experiment.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
S - Specificky vyzkum na vysokych skolach
Ostatní
Rok uplatnění
2006
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Animal Science Journal
ISSN
1344-3941
e-ISSN
—
Svazek periodika
1
Číslo periodika v rámci svazku
10
Stát vydavatele periodika
JP - Japonsko
Počet stran výsledku
2
Strana od-do
—
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—