Vznik oxidovaných mastných kyselin v tepelně namáhaných olejích a tucích
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F15%3A43900549" target="_blank" >RIV/60461373:22330/15:43900549 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
<a href="http://www.skvimp.cz/?action=changecategory&value=49" target="_blank" >http://www.skvimp.cz/?action=changecategory&value=49</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Vznik oxidovaných mastných kyselin v tepelně namáhaných olejích a tucích
Popis výsledku v původním jazyce
Rozklad nenasycených mastných kyselin a vznik hydoxy- a oxo-derivátů mastných kyselin byl sledován metodou GC-MS v zahřívaných rostlinných olejích.
Název v anglickém jazyce
Formation of oxidized fatty acids in thermally stressed oils and fats
Popis výsledku anglicky
Decomposition of unsaturated fatty acids and the formation of oxo-and hydroxy fatty acid derivatives was studied by GC-MS in heated vegetable oils.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2015
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Sborník prezentací XXXI. Mezinárodní kongres SKVIMP - Od vědy k praxi, od buňky k člověku
ISBN
978-80-7177-967-4
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
3
Strana od-do
138-140
Název nakladatele
Euroverlag s.r.o.
Místo vydání
Plzeň
Místo konání akce
Hradec Králové
Datum konání akce
5. 3. 2015
Typ akce podle státní příslušnosti
EUR - Evropská akce
Kód UT WoS článku
—