Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Vznik a distribuce oxysterolů při pečení masa

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F15%3A43900558" target="_blank" >RIV/60461373:22330/15:43900558 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

    <a href="http://www.skvimp.cz/?action=changecategory&value=49" target="_blank" >http://www.skvimp.cz/?action=changecategory&value=49</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Vznik a distribuce oxysterolů při pečení masa

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Oxysteroly se v potravinách vyskytují obvykle ve velmi malých (stopových) koncentracích, ale i v těchto koncentracích mají výrazné negativní zdravotní účinky. Tvorba oxysterolů během pečení masného výrobku a během mrazírenského skladování hotového pokrmubyla sledována metodou GC/MS.

  • Název v anglickém jazyce

    Formation and distribution of oxysterols when roasting

  • Popis výsledku anglicky

    Oxysterols in foods usually occur in very small (trace) concentrations, but even in these concentrations have significant adverse health effects. The formation of oxysterols during baking of the meat product during frozen storage and the finished dish was monitored by GC / MS.

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2015

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    Sborník prezentací XXXI. Mezinárodní kongres SKVIMP - Od vědy k praxi, od buňky k člověku

  • ISBN

    978-80-7177-967-4

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    4

  • Strana od-do

    134-137

  • Název nakladatele

    Euroverlag s.r.o.

  • Místo vydání

    Plzeň

  • Místo konání akce

    Hradec Králové

  • Datum konání akce

    5. 3. 2015

  • Typ akce podle státní příslušnosti

    EUR - Evropská akce

  • Kód UT WoS článku