Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F16%3A43902634" target="_blank" >RIV/60461373:22330/16:43902634 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Emulgátory

  • Popis výsledku v původním jazyce

    V přednášce jsou uvedeny základní typy emulgátorů, tenzidy pevné nerozpustné pevné částice a polymery. Jsou vysvětleny základní vlastnosti emulgátorů, hodnota HLB a tenzidový parametr a jsou uvedeny příklady jednotlivých emulgátorů

  • Název v anglickém jazyce

    Emulsifiers

  • Popis výsledku anglicky

    Basic types of emulsifiers are given in the paper, surfactants solid pigments and polymers. There are explained fundamental properties of emulsifiers, HLB value, surfactant packing parameter and examples of emulsifiers.

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2016

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    Sborník přednášek 104. kosmetologický seminář

  • ISBN

    978-80-904679-9-6

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    9

  • Strana od-do

    6-14

  • Název nakladatele

    Kosmetologická společnost ČR

  • Místo vydání

    Praha

  • Místo konání akce

    Valeč

  • Datum konání akce

    20. 4. 2016

  • Typ akce podle státní příslušnosti

    CST - Celostátní akce

  • Kód UT WoS článku