Emulgátory
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F16%3A43902634" target="_blank" >RIV/60461373:22330/16:43902634 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Emulgátory
Popis výsledku v původním jazyce
V přednášce jsou uvedeny základní typy emulgátorů, tenzidy pevné nerozpustné pevné částice a polymery. Jsou vysvětleny základní vlastnosti emulgátorů, hodnota HLB a tenzidový parametr a jsou uvedeny příklady jednotlivých emulgátorů
Název v anglickém jazyce
Emulsifiers
Popis výsledku anglicky
Basic types of emulsifiers are given in the paper, surfactants solid pigments and polymers. There are explained fundamental properties of emulsifiers, HLB value, surfactant packing parameter and examples of emulsifiers.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2016
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Sborník přednášek 104. kosmetologický seminář
ISBN
978-80-904679-9-6
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
9
Strana od-do
6-14
Název nakladatele
Kosmetologická společnost ČR
Místo vydání
Praha
Místo konání akce
Valeč
Datum konání akce
20. 4. 2016
Typ akce podle státní příslušnosti
CST - Celostátní akce
Kód UT WoS článku
—