Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F16%3A43902636" target="_blank" >RIV/60461373:22330/16:43902636 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Emulze
Popis výsledku v původním jazyce
V přednášce jsou popsány typy emulzí, příčiny jejich nestability, fázové chování systému olej - voda - tenzid za různých teplot a závislost stability emulze na polaritě olej a hodnotě HLB emulgátoru.
Název v anglickém jazyce
Emulsions
Popis výsledku anglicky
Basic types of emulsions, phase behaviour of oil - water - surfactant system under the various temperature and dependence the emulsion stability on oil polarity and HLB value of the emulsifier are described.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2016
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
104. Kosmetologický seminář Zámek Valeč 2016
ISBN
978-80-904679-9-6
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
9
Strana od-do
37-46
Název nakladatele
Kosmetologická společnost ČR
Místo vydání
Praha
Místo konání akce
Valeč
Datum konání akce
20. 4. 2016
Typ akce podle státní příslušnosti
CST - Celostátní akce
Kód UT WoS článku
—