Bezpečná výživa 2016
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F16%3A43902648" target="_blank" >RIV/60461373:22330/16:43902648 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Bezpečná výživa 2016
Popis výsledku v původním jazyce
Přednášky: Kardiovaskulární onemocnění a výživa, Tuky ve výživě, Kontrola potravin v ČR z hlediska kvality a bezpečnosti, Biologicky aktivní látky rostlin - perspektivy využití v potravinářství a medicíně: Rostliny rodu Cannabis (Cannabaceae) a Papaver (Papaveraceae), Nemoci ledvin a výživa, Antioxidanty v koření, Lipofilní vitaminy a provitaminy ve výživě
Název v anglickém jazyce
Safe nutrition 2016
Popis výsledku anglicky
Lectures: Cardiovascular Diseases and Nutrition, Fats in nutrition, Food control in the Czech Republic in terms of quality and safety, Biologically active plant substances - perspectives of use in food and medicine: Plants of the genus Cannabis (CANNABACEAE) and Papaver (Papaveraceae), Kidney Diseases and Nutrition, Antioxidants in spices, Lipophilic vitamins and provitamins nutrition
Klasifikace
Druh
M - Uspořádání konference
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2016
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Místo konání akce
Praha
Stát konání akce
CZ - Česká republika
Datum zahájení akce
—
Datum ukončení akce
—
Celkový počet účastníků
103
Počet zahraničních účastníků
—
Typ akce podle státní přísl. účastníků
CST - Celostátní akce