Control of Pilot Brewery at UCT Prague. In: Measurement and control of chemical, food and biotechnological processes
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F19%3A43918758" target="_blank" >RIV/60461373:22330/19:43918758 - isvavai.cz</a>
Nalezeny alternativní kódy
RIV/60461373:22340/19:43918758
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Control of Pilot Brewery at UCT Prague. In: Measurement and control of chemical, food and biotechnological processes
Popis výsledku v původním jazyce
The automated mini-brewery serves primarily for laboratory teaching purposes at both the bachelor’s and master’s levels of study in the Faculty of Food and Biochemical Technology and the Faculty of Chemical-Engineering of UCT Prague. In this way the students of study programmes in Biotechnology and that of Sensorics and Cybernetics in Chemistry will gain valuable practical experience. The equipment is also used for research studies carried out within the framework of doctoral studies.
Název v anglickém jazyce
Control of Pilot Brewery at UCT Prague. In: Measurement and control of chemical, food and biotechnological processes
Popis výsledku anglicky
The automated mini-brewery serves primarily for laboratory teaching purposes at both the bachelor’s and master’s levels of study in the Faculty of Food and Biochemical Technology and the Faculty of Chemical-Engineering of UCT Prague. In this way the students of study programmes in Biotechnology and that of Sensorics and Cybernetics in Chemistry will gain valuable practical experience. The equipment is also used for research studies carried out within the framework of doctoral studies.
Klasifikace
Druh
C - Kapitola v odborné knize
CEP obor
—
OECD FORD obor
20201 - Electrical and electronic engineering
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2019
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název knihy nebo sborníku
Measurement and Control of Chemical, Food and Biotechnological Processes, Volume II: Process Control
ISBN
978-1-908235-10-7
Počet stran výsledku
10
Strana od-do
232-241
Počet stran knihy
656
Název nakladatele
STS Science Centre Ltd.
Místo vydání
London
Kód UT WoS kapitoly
—