Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Nové pohledy na cereální technologii

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F19%3A43918788" target="_blank" >RIV/60461373:22330/19:43918788 - isvavai.cz</a>

  • Nalezeny alternativní kódy

    RIV/60461373:22350/19:43918788

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Nové pohledy na cereální technologii

  • Popis výsledku v původním jazyce

    V článku jsou shrnuty nové trendy v oblasti mlýnské a pekárenské technologie ve světě a v ČR. Jsou uvedeny inovativní přístupy k primárnímu zpracování obilovin a pseudoobilovin, využití speciálních celozrnných mouk k výrobě kvasů a nové typy cereálních výrobků se zvýšenou senzorickou a nutriční hodnotou.

  • Název v anglickém jazyce

    Novel approaches to cereal technology

  • Popis výsledku anglicky

    New trends in the field of mill and breadmaking technology in the world and in the Czech Republic is summarized in the article. Innovative approaches to the primary processing of cereals and pseudocereals are presented. The use of special wholemeal flours for sourdough production and novel type of cereal products with higher sensory and nutritional value are showed

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>ost</sub> - Ostatní články v recenzovaných periodicích

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    21101 - Food and beverages

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2019

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Mlynářská ročenka

  • ISSN

    1214-6374

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    2019

  • Číslo periodika v rámci svazku

    1

  • Stát vydavatele periodika

    CZ - Česká republika

  • Počet stran výsledku

    14

  • Strana od-do

    121-133

  • Kód UT WoS článku

  • EID výsledku v databázi Scopus