CzechFoodChem 2021- on-line Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F21%3A43922920" target="_blank" >RIV/60461373:22330/21:43922920 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
<a href="http://www.czechfoodchem.cz/" target="_blank" >http://www.czechfoodchem.cz/</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
CzechFoodChem 2021- on-line Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin
Popis výsledku v původním jazyce
Na konferenci bylo českými a slovenskými účastníky včetně zahraničních studentů předneseno 29 referátů, vystaveno bylo 41 posterů a proběhly čtyři firemní prezentace ve formě přednášek. Úvodní nosný blok na téma “ Potraviny a jejich příspěvek ke zdravému životnímu stylu" zahrnoval devět vyžádaných přednášek.
Název v anglickém jazyce
CzechFoodChem 2021 - on-line Symposium on new trends in food production, chemistry and analysis -
Popis výsledku anglicky
The Czech and Slovak participants including students from abroad presented 29 papers and 41 posters; moreover, four commercial companies exhibited and held lectures during the conference. Opening session of plenary lectures on the conference topic „ Food and its contribution to a healthy lifestyle” included eight invited contributions.
Klasifikace
Druh
M - Uspořádání konference
CEP obor
—
OECD FORD obor
21101 - Food and beverages
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2021
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Místo konání akce
on-line
Stát konání akce
CZ - Česká republika
Datum zahájení akce
—
Datum ukončení akce
—
Celkový počet účastníků
180
Počet zahraničních účastníků
20
Typ akce podle státní přísl. účastníků
EUR - Evropská akce