Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin CzechFoodChem 2024
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F24%3A43930672" target="_blank" >RIV/60461373:22330/24:43930672 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin CzechFoodChem 2024
Popis výsledku v původním jazyce
Na konferenci bylo českými, rakouskými a slovenskými účastníky včetně zahraničních studentů z českých pracovišť, předneseno 29 referátů, vystaveno bylo 13 posterů a proběhly firemní prezentace. Úvodní nosný blok na téma „Nutričně prospěšné, bezpečné a k životnímu prostředí šetrné potraviny" zahrnoval osm vyžádaných přednášek.
Název v anglickém jazyce
Symposium on new trends in food production, chemistry and analysis CzechFoodChem 2024
Popis výsledku anglicky
The Czech? Austrian and Slovak participants including foreigner students from Czech institutions presented 29 papers and 13 posters; moreover, commercial companies exhibited and held lectures during the conference. Opening session of plenary lectures on the conference topic „Nutritionally beneficial, safe and environmentally friendly food" included seven invited contributions.
Klasifikace
Druh
M - Uspořádání konference
CEP obor
—
OECD FORD obor
21101 - Food and beverages
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2024
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Místo konání akce
Praha, Česká Republika
Stát konání akce
CZ - Česká republika
Datum zahájení akce
—
Datum ukončení akce
—
Celkový počet účastníků
70
Počet zahraničních účastníků
4
Typ akce podle státní přísl. účastníků
EUR - Evropská akce