59. Mezinárodní konference o olejích a tucích
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F22%3A43924939" target="_blank" >RIV/60461373:22330/22:43924939 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
59. Mezinárodní konference o olejích a tucích
Popis výsledku v původním jazyce
Konference je zaměřená na analytiku a technologie zpracování rostlinných olejů a tuků. Dále se zaměřuje na výživu a nutriční hodnotu a na oxidační stabilitu tuků a olejů.
Název v anglickém jazyce
59. International Conference on Oils and Fats
Popis výsledku anglicky
The conference focuses on analytics and technology for processing vegetable oils and fats. It also focuses on the nutrition and nutritional value and oxidative stability of fats and oils.
Klasifikace
Druh
M - Uspořádání konference
CEP obor
—
OECD FORD obor
21101 - Food and beverages
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
N - Vyzkumna aktivita podporovana z neverejnych zdroju
Ostatní
Rok uplatnění
2022
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Místo konání akce
Zvole nad Pernštejnem
Stát konání akce
CZ - Česká republika
Datum zahájení akce
—
Datum ukončení akce
—
Celkový počet účastníků
45
Počet zahraničních účastníků
—
Typ akce podle státní přísl. účastníků
CST - Celostátní akce