Pokrok ve výrobě jedlých tuků o vysoké výživové hodnotě
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F99%3A0002627" target="_blank" >RIV/60461373:22330/99:0002627 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Pokrok ve výrobě jedlých tuků o vysoké výživové hodnotě
Popis výsledku v původním jazyce
technologie tuků; trh s rostlinnými oleji; výživa člověka; mastné kyseliny
Název v anglickém jazyce
Progress in the production of edible fats of high nutritional value
Popis výsledku anglicky
fats and oils technology; plant oils market; human nutrition; fatty acids
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
1999
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Výživa a potraviny
ISSN
1211-846X
e-ISSN
—
Svazek periodika
54
Číslo periodika v rámci svazku
56
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
2
Strana od-do
—
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—