Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Udržitelnost v zemědělsko-potravinářském sektoru z pohledu snižování emisí skleníkových plynů

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F22%3A43925377" target="_blank" >RIV/60461373:22330/22:43925377 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Udržitelnost v zemědělsko-potravinářském sektoru z pohledu snižování emisí skleníkových plynů

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Akce byla zaměřena na dikusi o udržitelnosti v zemědělsko-potravinářském sektoru z pohledu snižování emisí skleníkových plynů, v návaznosti na report EIT Food, Cultivating our climate – GHG emissions in agrifood in Central and Eastern Europe. Témata pokrývala Udržitelnost v potravinářském průmyslu – snižování uhlíkové stopy, Diverzifikaci proteinů při výrobě potravin, Uhlíkové zemědělství.

  • Název v anglickém jazyce

    Sustainability in the agro-food sector from the perspective of reducing greenhouse gas emissions

  • Popis výsledku anglicky

    The event was focused on a discussion about sustainability in the agri-food sector from the point of view of reducing greenhouse gas emissions, following the EIT Food report, Cultivating our climate – GHG emissions in agrifood in Central and Eastern Europe. Topics covered Sustainability in the food industry - reducing the carbon footprint, Diversification of proteins in food production, Carbon farming.

Klasifikace

  • Druh

    W - Uspořádání workshopu

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    40106 - Agronomy, plant breeding and plant protection; (Agricultural biotechnology to be 4.4)

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    N - Vyzkumna aktivita podporovana z neverejnych zdroju

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2022

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Místo konání akce

    Praha, on-line

  • Stát konání akce

    CZ - Česká republika

  • Datum zahájení akce

  • Datum ukončení akce

  • Celkový počet účastníků

    90

  • Počet zahraničních účastníků

  • Typ akce podle státní přísl. účastníků

    CST - Celostátní akce