Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin CzechFoodChem 2023
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F23%3A43928214" target="_blank" >RIV/60461373:22330/23:43928214 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
<a href="http://www.czechfoodchem.cz/" target="_blank" >http://www.czechfoodchem.cz/</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin CzechFoodChem 2023
Popis výsledku v původním jazyce
Na konferenci bylo českými a slovenskými účastníky včetně zahraničních studentů předneseno 25 referátů, vystaveno bylo 17 posterů a proběhly firemní prezentace. Úvodní nosný blok na téma „Moderní potravinářské technologie – od kvalitních surovin k „chytrým“ potravinám" zahrnoval sedm vyžádaných přednášek.
Název v anglickém jazyce
Symposium on new trends in food production, chemistry and analysis CzechFoodChem 2022
Popis výsledku anglicky
The Czech and Slovak participants including students from abroad presented 25 papers and 17 posters; moreover, commercial companies exhibited and held lectures during the conference. Opening session of plenary lectures on the conference topic "Modern food technologies – from high-quality raw materials to "smart" foods" included seven invited contributions.
Klasifikace
Druh
M - Uspořádání konference
CEP obor
—
OECD FORD obor
21101 - Food and beverages
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2023
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Místo konání akce
Skalský Dvůr
Stát konání akce
CZ - Česká republika
Datum zahájení akce
—
Datum ukončení akce
—
Celkový počet účastníků
63
Počet zahraničních účastníků
50
Typ akce podle státní přísl. účastníků
EUR - Evropská akce