Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Characterization of casein phosphopeptides in cheese extracts using a combination of immobilized metal chelate affinity and reversed-phase high perform

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F99%3A0001417" target="_blank" >RIV/60461373:22330/99:0001417 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Characterization of casein phosphopeptides in cheese extracts using a combination of immobilized metal chelate affinity and reversed-phase high perform

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Kombinace metal chelátové chromatografie a chromatografie na reverzní fázi byla použita pro izolaci fosforylovaných peptidů z extraktů sýrů. Koncentrace fosfopeptidů byla sledována ve vzorcích zrajících různou dobu a s různou aktivitou kyselé fos

  • Název v anglickém jazyce

    Characterization of casein phosphopeptides in cheese extracts using a combination of immobilized metal chelate affinity and reversed-phase high perform

  • Popis výsledku anglicky

    Kombinace metal chelátové chromatografie a chromatografie na reverzní fázi byla použita pro izolaci fosforylovaných peptidů z extraktů sýrů. Koncentrace fosfopeptidů byla sledována ve vzorcích zrajících různou dobu a s různou aktivitou kyselé fos

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    1999

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Advances in Food Sciences

  • ISSN

    1431-7737

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    21

  • Číslo periodika v rámci svazku

    5

  • Stát vydavatele periodika

    DE - Spolková republika Německo

  • Počet stran výsledku

    5

  • Strana od-do

  • Kód UT WoS článku

  • EID výsledku v databázi Scopus