Characterization of casein phosphopeptides in cheese extracts using a combination of immobilized metal chelate affinity and reversed-phase high perform
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F99%3A0001417" target="_blank" >RIV/60461373:22330/99:0001417 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Characterization of casein phosphopeptides in cheese extracts using a combination of immobilized metal chelate affinity and reversed-phase high perform
Popis výsledku v původním jazyce
Kombinace metal chelátové chromatografie a chromatografie na reverzní fázi byla použita pro izolaci fosforylovaných peptidů z extraktů sýrů. Koncentrace fosfopeptidů byla sledována ve vzorcích zrajících různou dobu a s různou aktivitou kyselé fos
Název v anglickém jazyce
Characterization of casein phosphopeptides in cheese extracts using a combination of immobilized metal chelate affinity and reversed-phase high perform
Popis výsledku anglicky
Kombinace metal chelátové chromatografie a chromatografie na reverzní fázi byla použita pro izolaci fosforylovaných peptidů z extraktů sýrů. Koncentrace fosfopeptidů byla sledována ve vzorcích zrajících různou dobu a s různou aktivitou kyselé fos
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
1999
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Advances in Food Sciences
ISSN
1431-7737
e-ISSN
—
Svazek periodika
21
Číslo periodika v rámci svazku
5
Stát vydavatele periodika
DE - Spolková republika Německo
Počet stran výsledku
5
Strana od-do
—
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—