Zpráva o Celostátních přehlídkách přírodních sýrů v České republice.
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F99%3A0002454" target="_blank" >RIV/60461373:22330/99:0002454 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Zpráva o Celostátních přehlídkách přírodních sýrů v České republice.
Popis výsledku v původním jazyce
Třetí ročník Celostátních přehlídek přírodních sýrů byl uspořádán v lednu 1999 Ústavem technologie mléka a tuků VŠCHT Praha. Výrobci přihlásili do 6 soutěžních kategorií 68 vzorků sýrů. V tabulkách jsou uvedeny výsledky senzorického hodnocení.
Název v anglickém jazyce
Report about National show of rennet cheeses in the Czech Republic.
Popis výsledku anglicky
The third year of National show of rennet cheeses was organied by Department of Dairy and Fat Technology ICT Prague. Producers of rennet cheeses enter 68 cheese samples in to 6 categories. Results of sensory evaluation
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
1999
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Mliekarstvo
ISSN
1210-3144
e-ISSN
—
Svazek periodika
30
Číslo periodika v rámci svazku
1
Stát vydavatele periodika
SK - Slovenská republika
Počet stran výsledku
3
Strana od-do
—
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—