Oxid. stab. margarinu s použitým emulg. monoaylglycerolového typu na bázi kys.laurové
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F99%3A0002494" target="_blank" >RIV/60461373:22330/99:0002494 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Oxid. stab. margarinu s použitým emulg. monoaylglycerolového typu na bázi kys.laurové
Popis výsledku v původním jazyce
Margariny s emulg. na bázi lauroylglycerolu a kyselin kokosového oleje mají větší oxid.stabilitu ve srovnání s emulg.na bázi palmitoyl- a oleylglycerolu.
Název v anglickém jazyce
Oxidation stab. of margarine produced by emulsifier of monoglyceride
Popis výsledku anglicky
Margarines containing emusifier on the base of lauroylglycerol and monoglycerides of coconut oil demonstrate a greater oxidation stability as margarines on the base of palmitoyl- and oleylglycerol.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
1999
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Zb.z 37.mez.konf. Z technologie a analytiky tukov
ISBN
80-86238-04-0
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
9
Strana od-do
—
Název nakladatele
OS pro tuky, deterg. a kosm.chemii, ČSCH
Místo vydání
Bratislava
Místo konání akce
—
Datum konání akce
—
Typ akce podle státní příslušnosti
—
Kód UT WoS článku
—