Food products distribution systems redesign in the food corporation acquisition and fusion conditions
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22340%2F09%3A00022030" target="_blank" >RIV/60461373:22340/09:00022030 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Food products distribution systems redesign in the food corporation acquisition and fusion conditions
Popis výsledku v původním jazyce
Distribution channel structure influence significantly distribution costs and in the food industry very often distribution costs have the important share on the total products cost. In the food industry merges & acquisition conditions in the Czech republic are expected synergic effects. One of them is cost saving following up from redesign of the distribution system. On the case of real project of the new mineral waters distribution system authors demonstrate their methodology and methods for distribution system redesign, which integrate problem of distribution object location with distribution strategy choice and transport system design
Název v anglickém jazyce
Food products distribution systems redesign in the food corporation acquisition and fusion conditions
Popis výsledku anglicky
Distribution channel structure influence significantly distribution costs and in the food industry very often distribution costs have the important share on the total products cost. In the food industry merges & acquisition conditions in the Czech republic are expected synergic effects. One of them is cost saving following up from redesign of the distribution system. On the case of real project of the new mineral waters distribution system authors demonstrate their methodology and methods for distribution system redesign, which integrate problem of distribution object location with distribution strategy choice and transport system design
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
BB - Aplikovaná statistika, operační výzkum
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2009
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Czech Journal of Food Science
ISSN
1212-1800
e-ISSN
—
Svazek periodika
27
Číslo periodika v rámci svazku
4
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
5
Strana od-do
—
Kód UT WoS článku
000270376700001
EID výsledku v databázi Scopus
—