Řízení periodického zrniče při svařování cukrovin
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22340%2F16%3A43900006" target="_blank" >RIV/60461373:22340/16:43900006 - isvavai.cz</a>
Nalezeny alternativní kódy
RIV/60461373:22330/16:43900006
Výsledek na webu
<a href="http://www.cukr-listy.cz/on_line/2016/PDF/35-38.pdf" target="_blank" >http://www.cukr-listy.cz/on_line/2016/PDF/35-38.pdf</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Řízení periodického zrniče při svařování cukrovin
Popis výsledku v původním jazyce
Článek je rozdělen do dvou kapitol. V první je stručně popsána technologie svařování cukrovin s očkovacími zárodky (tzv. seed). Druhá kapitola je věnována podrobnému popisu řízení svařování v periodickém zrniči, včetně schématu zrniče s vyznačením okruhů měření a řízení a sekvenčního diagramu řízení.
Název v anglickém jazyce
Control of Vacuum Pan when Boiling Massecuites
Popis výsledku anglicky
The paper is divided into two chapters. The first chapter briefly describes the technology of boiling massecuites with seed. The second chapter is devoted to a detailed description of control of massecuites boiling in a periodic pan, including the pan scheme with circles of measurement and control and a sequential control diagram.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2016
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Listy cukrovarnické a řepařské
ISSN
1210-3306
e-ISSN
—
Svazek periodika
132
Číslo periodika v rámci svazku
1
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
4
Strana od-do
35-38
Kód UT WoS článku
000370063200008
EID výsledku v databázi Scopus
2-s2.0-84955267956