Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Měření provozních veličin v cukrovarnictví: Měření hladiny (část 3.)

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22340%2F17%3A43913489" target="_blank" >RIV/60461373:22340/17:43913489 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

    <a href="http://www.cukr-listy.cz/on_line/2017/PDF/74-78.pdf" target="_blank" >http://www.cukr-listy.cz/on_line/2017/PDF/74-78.pdf</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Měření provozních veličin v cukrovarnictví: Měření hladiny (část 3.)

  • Popis výsledku v původním jazyce

    V příspěvku jsou popsány ultrazvukové, radarové a radioizotopové snímače hladin. U každého snímače je vysvětlen princip funkce a je popsáno uspořádání měřicího zařízení. Jsou uvedeny zásady pro montáž do technologické aparatury a jsou ukázány přednosti a nedostatky uvedených typů snímačů. V závěru jsou shrnuty zásady pro výběr vhodného snímače hladiny.

  • Název v anglickém jazyce

    Measurement of Process Variables in Sugar Industry: Level Measurement (Part 3)

  • Popis výsledku anglicky

    This paper describes ultrasonic and radar level sensors and radioisotope level gauges. For each sensor is explained the principle of its function and arrangement of the measuring device is described. Principles for installation of sensors to the technological apparatus are described and the advantages and disadvantages of these types of sensors are listed. The conclusion summarizes the criteria for selection of the appropriate level meter.

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>imp</sub> - Článek v periodiku v databázi Web of Science

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    20205 - Automation and control systems

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2017

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Listy cukrovarnické a řepařské

  • ISSN

    1210-3306

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    133

  • Číslo periodika v rámci svazku

    2

  • Stát vydavatele periodika

    CZ - Česká republika

  • Počet stran výsledku

    5

  • Strana od-do

    74-78

  • Kód UT WoS článku

    000395761700010

  • EID výsledku v databázi Scopus

    2-s2.0-85013821165