Měření provozních veličin v cukrovarnictví: Měření množství tepla
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22340%2F17%3A43913526" target="_blank" >RIV/60461373:22340/17:43913526 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
<a href="http://www.cukr-listy.cz/on_line/2017/PDF/398-401.pdf" target="_blank" >http://www.cukr-listy.cz/on_line/2017/PDF/398-401.pdf</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Měření provozních veličin v cukrovarnictví: Měření množství tepla
Popis výsledku v původním jazyce
V článku jsou popsány metody používané jednak pro měření tepla přenášeného kapalným médiem, jednak pro měření tepla přenášeného vodní párou. Je vysvětlen teoretický popis funkce měřičů tepla, skladba měřicího zařízení a ukázky provozních přístrojů.
Název v anglickém jazyce
Measurement of Process Variables in Sugar Industry: Heat Measurement
Popis výsledku anglicky
The paper describes methods used both for the measurement of heat transferred by the liquid medium and for the measurement of heat transferred by steam. The article explains the principles function of heat meters, describes construction of measuring devices and provides examples of their use in practice.
Klasifikace
Druh
J<sub>imp</sub> - Článek v periodiku v databázi Web of Science
CEP obor
—
OECD FORD obor
20205 - Automation and control systems
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2017
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Listy cukrovarnické a řepařské
ISSN
1210-3306
e-ISSN
—
Svazek periodika
133
Číslo periodika v rámci svazku
12
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
4
Strana od-do
398-401
Kód UT WoS článku
000418013800007
EID výsledku v databázi Scopus
2-s2.0-85039039446