Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Scope and Focus Assessment of Environment Monitoring in Framework of Food Chain Contamination Monitoring Project

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22340%2F99%3A0003284" target="_blank" >RIV/60461373:22340/99:0003284 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Scope and Focus Assessment of Environment Monitoring in Framework of Food Chain Contamination Monitoring Project

  • Popis výsledku v původním jazyce

    The Food Chain Contamination Monitoring Program has created its routine organizational form. In the course of time the large-scale system of localities, contaminants and commodities, the sampler team and the set of cooperative laboratories have c significantly. Processing of samples is carried out according to rules of Proper Laboratory Practice and Quality Assurance and Control System. The duplicities in analyt and commodity set, which are observed also by other institutions and stat authorities, havebeen excluded. Their selections have been focused at new animal and vegetal analytical matrices which consist of both agricultural products and other elements of human food chains and bio-indic of environment. The set of cooperative laboratories and samplers have been reduced in such a way that organizational provision is better and more reliable now. The results are presented every year in reports

  • Název v anglickém jazyce

    Scope and Focus Assessment of Environment Monitoring in Framework of Food Chain Contamination Monitoring Project

  • Popis výsledku anglicky

    The Food Chain Contamination Monitoring Program has created its routine organizational form. In the course of time the large-scale system of localities, contaminants and commodities, the sampler team and the set of cooperative laboratories have c significantly. Processing of samples is carried out according to rules of Proper Laboratory Practice and Quality Assurance and Control System. The duplicities in analyt and commodity set, which are observed also by other institutions and stat authorities, havebeen excluded. Their selections have been focused at new animal and vegetal analytical matrices which consist of both agricultural products and other elements of human food chains and bio-indic of environment. The set of cooperative laboratories and samplers have been reduced in such a way that organizational provision is better and more reliable now. The results are presented every year in reports

Klasifikace

  • Druh

    A - Audiovizuální tvorba

  • CEP obor

    DN - Vliv životního prostředí na zdraví

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    1999

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • ISBN

    80-227-1216-7

  • Místo vydání

    Bratislava, Slovakia

  • Název nakladatele resp. objednatele

    26th International Conference of Slovak Society of Chemical Engineering

  • Verze

  • Identifikační číslo nosiče