Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Aristolochová kyselina (AA) v doplňcích stravy. Dokumnet je věřejně přístupný na webovské stránce http://www.vscht.cz/ktk/wwwroot/staff/jfk/pdf/QF3157.pdf

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A_____%2F03%3A3157011" target="_blank" >RIV/60461373:_____/03:3157011 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Aristolochová kyselina (AA) v doplňcích stravy. Dokumnet je věřejně přístupný na webovské stránce http://www.vscht.cz/ktk/wwwroot/staff/jfk/pdf/QF3157.pdf

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Byly vyvinuty dvě separační metody (chromatografická a elektroforetická s UV detekcí) pro stanovení aristolochové kyseliny v doplňcích stravy určených pro hubnutí. Metody byly ověřeny a porovnány na modelových a reálných vzorcích. Metody byly použity proanalýzu doplňků stravy pro hubnutí dostupných na tuzemském trhu.

  • Název v anglickém jazyce

    Aristolochic acid in food supplements

  • Popis výsledku anglicky

    Two separation methods for the determination of aristolochic acid in slimming products were developed (HPLC and capillary electrophoresis with UV detection). Methods were verified and compare on model and real food supplements samples. Screening of inlanTwo separation methods for the determination of aristolochic acid in slimming products were developed (HPLC and capillary electrophoresis with UV detection). Methods were verified and compare on model and real food supplements samples. Screening of inland food supplements (slimming products) on aristolochic acid was done.

Klasifikace

  • Druh

    A - Audiovizuální tvorba

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/QF3157" target="_blank" >QF3157: ARISTOLOCHOVÁ KYSELINA (AA) V DOPLŇCÍCH STRAVY</a><br>

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2003

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • ISBN

  • Místo vydání

  • Název nakladatele resp. objednatele

  • Verze

  • Identifikační číslo nosiče