10/5.2 Falšování potravin - obecně
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A_____%2F99%3A994268" target="_blank" >RIV/60461373:_____/99:994268 - isvavai.cz</a>
Nalezeny alternativní kódy
RIV/60461373:_____/99:#0000246
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
10/5.2 Falšování potravin - obecně
Popis výsledku v původním jazyce
10/5.2 Falšování potravin - obecně
Název v anglickém jazyce
Food falsification - general overview
Popis výsledku anglicky
Food falsification - general overviewFood falsification - general overview
Klasifikace
Druh
C - Kapitola v odborné knize
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/EP7146" target="_blank" >EP7146: Identifikace falšování výrobků a polotovarů z ovoce a zeleniny</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
1999
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název knihy nebo sborníku
Praktická příručka výrobce a prodejce potravin
ISBN
80-86229-05-X
Počet stran výsledku
28
Strana od-do
1-28
Počet stran knihy
—
Název nakladatele
Verlag Dashöfer Praha
Místo vydání
Praha
Kód UT WoS kapitoly
—