Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Economic evaluation of the position of sugar companies compared to food producers

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F61384399%3A31130%2F14%3A00044407" target="_blank" >RIV/61384399:31130/14:00044407 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Economic evaluation of the position of sugar companies compared to food producers

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Main topics of the document: debt ratio; financial analysis; food companies; liquidity; profitability; sugar companies

  • Název v anglickém jazyce

    Economic evaluation of the position of sugar companies compared to food producers

  • Popis výsledku anglicky

    Main topics of the document: debt ratio; financial analysis; food companies; liquidity; profitability; sugar companies

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)

  • CEP obor

    AE - Řízení, správa a administrativa

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2014

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Actual Problems of Economics

  • ISSN

    1993-6788

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    157

  • Číslo periodika v rámci svazku

    7

  • Stát vydavatele periodika

    UA - Ukrajina

  • Počet stran výsledku

    7

  • Strana od-do

    187-193

  • Kód UT WoS článku

  • EID výsledku v databázi Scopus