Capillary electrophoretic profiling of tryptic digests of water soluble proteins from Bacillus thuringiensis-transgenic and non-transgenic maize species
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F61388963%3A_____%2F12%3A00378012" target="_blank" >RIV/61388963:_____/12:00378012 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
<a href="http://dx.doi.org/10.1016/j.foodchem.2012.02.220" target="_blank" >http://dx.doi.org/10.1016/j.foodchem.2012.02.220</a>
DOI - Digital Object Identifier
<a href="http://dx.doi.org/10.1016/j.foodchem.2012.02.220" target="_blank" >10.1016/j.foodchem.2012.02.220</a>
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Capillary electrophoretic profiling of tryptic digests of water soluble proteins from Bacillus thuringiensis-transgenic and non-transgenic maize species
Popis výsledku v původním jazyce
Capillary zone electrophoresis has been applied to separation and characterization of enzymatic (tryptic) hydrolyzates of water-soluble proteins from Bacillus thuringiensis (Bt)-transgenic (Aristis-Bt) and two native non-transgenic (Aristis and Coventry)maize varieties. Some significant relative qualitative and quantitative differences in CZE-UV profiling of tryptic protein digests were found, which can be potentially used to differentiate transgenic Aristis Bt and non-transgenic Aristis varieties or two native non-transgenic varieties, Aristis and Coventry.
Název v anglickém jazyce
Capillary electrophoretic profiling of tryptic digests of water soluble proteins from Bacillus thuringiensis-transgenic and non-transgenic maize species
Popis výsledku anglicky
Capillary zone electrophoresis has been applied to separation and characterization of enzymatic (tryptic) hydrolyzates of water-soluble proteins from Bacillus thuringiensis (Bt)-transgenic (Aristis-Bt) and two native non-transgenic (Aristis and Coventry)maize varieties. Some significant relative qualitative and quantitative differences in CZE-UV profiling of tryptic protein digests were found, which can be potentially used to differentiate transgenic Aristis Bt and non-transgenic Aristis varieties or two native non-transgenic varieties, Aristis and Coventry.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
CB - Analytická chemie, separace
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/GA203%2F08%2F1428" target="_blank" >GA203/08/1428: Kapilární elektroforéza s multidimenzionální detekcí a její užití pro separaci a charakterizaci biopolymerů</a><br>
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2012
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Food Chemistry
ISSN
0308-8146
e-ISSN
—
Svazek periodika
134
Číslo periodika v rámci svazku
3
Stát vydavatele periodika
NL - Nizozemsko
Počet stran výsledku
9
Strana od-do
1607-1615
Kód UT WoS článku
000304689400050
EID výsledku v databázi Scopus
—