Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Capillary electrophoretic profiling of tryptic digests of water soluble proteins from Bacillus thuringiensis-transgenic and non-transgenic maize species

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F61388963%3A_____%2F12%3A00378012" target="_blank" >RIV/61388963:_____/12:00378012 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

    <a href="http://dx.doi.org/10.1016/j.foodchem.2012.02.220" target="_blank" >http://dx.doi.org/10.1016/j.foodchem.2012.02.220</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

    <a href="http://dx.doi.org/10.1016/j.foodchem.2012.02.220" target="_blank" >10.1016/j.foodchem.2012.02.220</a>

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Capillary electrophoretic profiling of tryptic digests of water soluble proteins from Bacillus thuringiensis-transgenic and non-transgenic maize species

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Capillary zone electrophoresis has been applied to separation and characterization of enzymatic (tryptic) hydrolyzates of water-soluble proteins from Bacillus thuringiensis (Bt)-transgenic (Aristis-Bt) and two native non-transgenic (Aristis and Coventry)maize varieties. Some significant relative qualitative and quantitative differences in CZE-UV profiling of tryptic protein digests were found, which can be potentially used to differentiate transgenic Aristis Bt and non-transgenic Aristis varieties or two native non-transgenic varieties, Aristis and Coventry.

  • Název v anglickém jazyce

    Capillary electrophoretic profiling of tryptic digests of water soluble proteins from Bacillus thuringiensis-transgenic and non-transgenic maize species

  • Popis výsledku anglicky

    Capillary zone electrophoresis has been applied to separation and characterization of enzymatic (tryptic) hydrolyzates of water-soluble proteins from Bacillus thuringiensis (Bt)-transgenic (Aristis-Bt) and two native non-transgenic (Aristis and Coventry)maize varieties. Some significant relative qualitative and quantitative differences in CZE-UV profiling of tryptic protein digests were found, which can be potentially used to differentiate transgenic Aristis Bt and non-transgenic Aristis varieties or two native non-transgenic varieties, Aristis and Coventry.

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)

  • CEP obor

    CB - Analytická chemie, separace

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/GA203%2F08%2F1428" target="_blank" >GA203/08/1428: Kapilární elektroforéza s multidimenzionální detekcí a její užití pro separaci a charakterizaci biopolymerů</a><br>

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2012

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Food Chemistry

  • ISSN

    0308-8146

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    134

  • Číslo periodika v rámci svazku

    3

  • Stát vydavatele periodika

    NL - Nizozemsko

  • Počet stran výsledku

    9

  • Strana od-do

    1607-1615

  • Kód UT WoS článku

    000304689400050

  • EID výsledku v databázi Scopus