Glycosid vs. Aglykon: Role glycosidického zbytku v biologické aktivitě
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F61388971%3A_____%2F08%3A00315457" target="_blank" >RIV/61388971:_____/08:00315457 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Glycoside vs. Aglycon: The role of glycosidic residue in biological activity
Popis výsledku v původním jazyce
A large number of biologically active compounds are glycosides. Sometimes the glycosidic residue is crucial for their activity, in other cases glycosylation only improves prarmacokinetic parameters
Název v anglickém jazyce
Glycoside vs. Aglycon: The role of glycosidic residue in biological activity
Popis výsledku anglicky
A large number of biologically active compounds are glycosides. Sometimes the glycosidic residue is crucial for their activity, in other cases glycosylation only improves prarmacokinetic parameters
Klasifikace
Druh
C - Kapitola v odborné knize
CEP obor
EE - Mikrobiologie, virologie
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
Výsledek vznikl pri realizaci vícero projektů. Více informací v záložce Projekty.
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)<br>Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2008
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název knihy nebo sborníku
Glycoscience
ISBN
978-3-540-36154-1
Počet stran výsledku
54
Strana od-do
—
Počet stran knihy
2855
Název nakladatele
Springer-Verlag
Místo vydání
Berlín
Kód UT WoS kapitoly
—