Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

A new approach to the isolation and characterization of wheat flour allergens

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F61388971%3A_____%2F11%3A00362802" target="_blank" >RIV/61388971:_____/11:00362802 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

    <a href="http://dx.doi.org/10.1111/j.1365-2222.2011.03766.x" target="_blank" >http://dx.doi.org/10.1111/j.1365-2222.2011.03766.x</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

    <a href="http://dx.doi.org/10.1111/j.1365-2222.2011.03766.x" target="_blank" >10.1111/j.1365-2222.2011.03766.x</a>

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    A new approach to the isolation and characterization of wheat flour allergens

  • Popis výsledku v původním jazyce

    The incidence of food allergy to wheat is increasing. Its diagnosis depends on the purity of major allergens and their inclusion in tests. Isolation and characterization of wheat allergens are therefore of utmost importance. Objective To purify and identify wheat flour allergens most frequently recognized by patients IgE antibodies and to study their allergenicity. Methods Water/salt-soluble extracts from wheat flour were prepared and separated using a combination of ultrafiltration, isoelectric focusing and liquid chromatography. Purified proteins were analysed by immunoblotting using pooled sera from patients with atopic dermatitis who possessed IgE specific to wheat.

  • Název v anglickém jazyce

    A new approach to the isolation and characterization of wheat flour allergens

  • Popis výsledku anglicky

    The incidence of food allergy to wheat is increasing. Its diagnosis depends on the purity of major allergens and their inclusion in tests. Isolation and characterization of wheat allergens are therefore of utmost importance. Objective To purify and identify wheat flour allergens most frequently recognized by patients IgE antibodies and to study their allergenicity. Methods Water/salt-soluble extracts from wheat flour were prepared and separated using a combination of ultrafiltration, isoelectric focusing and liquid chromatography. Purified proteins were analysed by immunoblotting using pooled sera from patients with atopic dermatitis who possessed IgE specific to wheat.

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)

  • CEP obor

    EC - Imunologie

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    Výsledek vznikl pri realizaci vícero projektů. Více informací v záložce Projekty.

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)<br>Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2011

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Clinical and Experimental Allergy

  • ISSN

    0954-7894

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    41

  • Číslo periodika v rámci svazku

    7

  • Stát vydavatele periodika

    US - Spojené státy americké

  • Počet stran výsledku

    13

  • Strana od-do

    1031-1043

  • Kód UT WoS článku

    000292699700016

  • EID výsledku v databázi Scopus