Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

A new rapid high-throughput method for prediction of beer colloidal stability

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F61388971%3A_____%2F16%3A00462326" target="_blank" >RIV/61388971:_____/16:00462326 - isvavai.cz</a>

  • Nalezeny alternativní kódy

    RIV/00216208:11320/16:10331010

  • Výsledek na webu

    <a href="http://dx.doi.org/10.1002/jib.331" target="_blank" >http://dx.doi.org/10.1002/jib.331</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

    <a href="http://dx.doi.org/10.1002/jib.331" target="_blank" >10.1002/jib.331</a>

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    A new rapid high-throughput method for prediction of beer colloidal stability

  • Popis výsledku v původním jazyce

    A rapid high-throughput test for prediction of beer colloidal stability has been developed and evaluated. The method is based on the procedure of aging accelerated by high temperature (60 degrees C). The aging process is accelerated through decarbonization and defined oxidation of the sample. A significant correlation was observed between the results of this rapid test and a standard accelerated aging test. The method can be used as a rapid and simple test for checking the efficiency of the stabilization process. The duration and sensitivity of the test can be modified by adjusting the test parameters. Copyright (c) 2016 The Institute of Brewing & Distilling

  • Název v anglickém jazyce

    A new rapid high-throughput method for prediction of beer colloidal stability

  • Popis výsledku anglicky

    A rapid high-throughput test for prediction of beer colloidal stability has been developed and evaluated. The method is based on the procedure of aging accelerated by high temperature (60 degrees C). The aging process is accelerated through decarbonization and defined oxidation of the sample. A significant correlation was observed between the results of this rapid test and a standard accelerated aging test. The method can be used as a rapid and simple test for checking the efficiency of the stabilization process. The duration and sensitivity of the test can be modified by adjusting the test parameters. Copyright (c) 2016 The Institute of Brewing & Distilling

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2016

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Journal of the Institute of Brewing

  • ISSN

    0046-9750

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    122

  • Číslo periodika v rámci svazku

    2

  • Stát vydavatele periodika

    GB - Spojené království Velké Británie a Severního Irska

  • Počet stran výsledku

    6

  • Strana od-do

    304-309

  • Kód UT WoS článku

    000378357400014

  • EID výsledku v databázi Scopus

    2-s2.0-84966545920