Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Response of quail eggs to non-destruktive impact during their storage

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F61388998%3A_____%2F15%3A00442444" target="_blank" >RIV/61388998:_____/15:00442444 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

    <a href="http://utp.af.mendelu.cz/cz/seminare/ingrovy_dny-2015" target="_blank" >http://utp.af.mendelu.cz/cz/seminare/ingrovy_dny-2015</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Response of quail eggs to non-destruktive impact during their storage

  • Popis výsledku v původním jazyce

    During storage there are a number of changes in the egg affecting its quality and technological properties. The egg quality is mostly characterized by albumen quality during the storage. Changes during storage lead to changes in albumen´s consistency, increasing pH and changes in Haugh units. Japanese quail eggs were used for the experiment. These eggs were stored at 6 degrees C for 16 weeks. The submitted paper deals with the influence of the storage duration on the response of quail egg to non destructive impact. The response is measured using of the eggshell surface displacement using of the laser vibrometer. The change in the albumen quality significantly affects the time history of the eggshell surface and namely its representation in the frequency domain. The used method can be used for the non destructive evaluation of the egg quality during its storage.

  • Název v anglickém jazyce

    Response of quail eggs to non-destruktive impact during their storage

  • Popis výsledku anglicky

    During storage there are a number of changes in the egg affecting its quality and technological properties. The egg quality is mostly characterized by albumen quality during the storage. Changes during storage lead to changes in albumen´s consistency, increasing pH and changes in Haugh units. Japanese quail eggs were used for the experiment. These eggs were stored at 6 degrees C for 16 weeks. The submitted paper deals with the influence of the storage duration on the response of quail egg to non destructive impact. The response is measured using of the eggshell surface displacement using of the laser vibrometer. The change in the albumen quality significantly affects the time history of the eggshell surface and namely its representation in the frequency domain. The used method can be used for the non destructive evaluation of the egg quality during its storage.

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2015

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    FULLTEXTOVÝ SBORNÍK XLI. KONFERENCE O JAKOSTI POTRAVIN A POTRAVINOVÝCH SUROVIN

  • ISBN

    978-80-7509-220-5

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    8

  • Strana od-do

    289-296

  • Název nakladatele

    Mendelova Univerzita Brno

  • Místo vydání

    Brno

  • Místo konání akce

    Brno

  • Datum konání akce

    4. 3. 2015

  • Typ akce podle státní příslušnosti

    CST - Celostátní akce

  • Kód UT WoS článku