Kukuřičná buněčná suspensní kultura BMS-1
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F61389030%3A_____%2F11%3A00370673" target="_blank" >RIV/61389030:_____/11:00370673 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Kukuřičná buněčná suspensní kultura BMS-1
Popis výsledku v původním jazyce
Kukuřičná suspenzní buněčná linie BMS-1 vznikla odvozením od buněčné kukuřičné linie BMS (Zea mays, cv. ?Black Mexican Sweet?), byly pro ni optimalizovány kultivační podmínky vyznačuje se vyšší rozpadavostí, standardním kultivačním cyklem a vylepšeným nárustem biohmoty.
Název v anglickém jazyce
Maize cell suspension culture BMS-1
Popis výsledku anglicky
BMS-1 suspension cell line had been derived from maize BMS cell line (Zea mays, cv. ?Black Mexican Sweet?), with optimized culture conditions, the line is defined by better friability, standardised culture cycle and by increased growth rate.
Klasifikace
Druh
G<sub>funk</sub> - Funkční vzorek
CEP obor
GF - Choroby, škůdci, plevely a ochrana rostlin
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/TA01011802" target="_blank" >TA01011802: Auxinové herbicidy: vývoj herbicidů se změněnou účinností nebo pozměněnou druhovou selektivitou</a><br>
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2011
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Interní identifikační kód produktu
BMS-1
Číselná identifikace
—
Technické parametry
Experimentální model
Ekonomické parametry
Podpora navazujících výsledků
Kategorie aplik. výsledku dle nákladů
—
IČO vlastníka výsledku
61389030
Název vlastníka
Ústav experimentální botaniky AV ČR, v. v. i.
Stát vlastníka
CZ - Česká republika
Druh možnosti využití
N - Využití výsledku jiným subjektem je možné bez nabytí licence (výsledek není licencován)
Požadavek na licenční poplatek
—
Adresa www stránky s výsledkem
—