Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Inspirace do kuchyně od studentek nutriční terapie

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F61988987%3A17110%2F22%3AA2302HS6" target="_blank" >RIV/61988987:17110/22:A2302HS6 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

    <a href="https://www.vyzivaspol.cz/vyziva-a-potraviny-1-2022/" target="_blank" >https://www.vyzivaspol.cz/vyziva-a-potraviny-1-2022/</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Inspirace do kuchyně od studentek nutriční terapie

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Studenti nutriční terapie rozvijí nejenom vědecké dovednosti v oblasti výživy, ale také tvůrčí a kreativní schopnosti. Během svého studia dostávají za úkol vytvořit edukační materiály, letáky a další výukové pomůcky. Často se stává, že studenti vytvoří tak kvalitní a zajímavou práci, že by bylo škoda je nechat v rámci výuky. Proto Nutriční poradna Lékařské fakulty Ostravské univerzity publikuje nejlepší práce studentů nutriční terapie.

  • Název v anglickém jazyce

    Inspiration for the kitchen from students of nutritional therapy

  • Popis výsledku anglicky

    Students of nutritional therapy develop not only scientific skills in the field of nutrition but also creative abilities. During their studies, they are tasked with creating educational materials, leaflets, and other teaching aids. Students often create such high-quality and exciting work that it would be a shame to leave them in the course. That is why the Nutrition Counseling Center of the Faculty of Medicine of the University of Ostrava publishes the best works of nutritional therapy students.

Klasifikace

  • Druh

    O - Ostatní výsledky

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    30308 - Nutrition, Dietetics

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    V - Vyzkumna aktivita podporovana z jinych verejnych zdroju

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2022

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů