Inspirace do kuchyně od studentek nutriční terapie
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F61988987%3A17110%2F22%3AA2302HS6" target="_blank" >RIV/61988987:17110/22:A2302HS6 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
<a href="https://www.vyzivaspol.cz/vyziva-a-potraviny-1-2022/" target="_blank" >https://www.vyzivaspol.cz/vyziva-a-potraviny-1-2022/</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Inspirace do kuchyně od studentek nutriční terapie
Popis výsledku v původním jazyce
Studenti nutriční terapie rozvijí nejenom vědecké dovednosti v oblasti výživy, ale také tvůrčí a kreativní schopnosti. Během svého studia dostávají za úkol vytvořit edukační materiály, letáky a další výukové pomůcky. Často se stává, že studenti vytvoří tak kvalitní a zajímavou práci, že by bylo škoda je nechat v rámci výuky. Proto Nutriční poradna Lékařské fakulty Ostravské univerzity publikuje nejlepší práce studentů nutriční terapie.
Název v anglickém jazyce
Inspiration for the kitchen from students of nutritional therapy
Popis výsledku anglicky
Students of nutritional therapy develop not only scientific skills in the field of nutrition but also creative abilities. During their studies, they are tasked with creating educational materials, leaflets, and other teaching aids. Students often create such high-quality and exciting work that it would be a shame to leave them in the course. That is why the Nutrition Counseling Center of the Faculty of Medicine of the University of Ostrava publishes the best works of nutritional therapy students.
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
—
OECD FORD obor
30308 - Nutrition, Dietetics
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
V - Vyzkumna aktivita podporovana z jinych verejnych zdroju
Ostatní
Rok uplatnění
2022
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů