Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Návrh metodiky hodnocení a řízení prizik pro malé a střední podniky

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F61989100%3A27200%2F06%3A00013525" target="_blank" >RIV/61989100:27200/06:00013525 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Proposal of Risk Assessment and Management Guideline for Small and Medium-Sized Enterprises

  • Popis výsledku v původním jazyce

    The goal of this contribution is a proposal for the risk assessment and management guidelines for risk sources in small and medium-sized enterprises (unclassified risk sources). The evaluated SMEs are characterized as risk sources with an amount of hazardous materials under the limits of the SEVESO II Directive that could represent, as a result of the area location or specific process activities, significant major-accident risks. Typical "small" risk sources are for example: food-processing complexes (breweries, dairies, meat combines) - with ammonia, water treatment plants - with chlorine, sports facilities - ice-stadiums with ammonia and swimming pools with chlorine, etc.

  • Název v anglickém jazyce

    Proposal of Risk Assessment and Management Guideline for Small and Medium-Sized Enterprises

  • Popis výsledku anglicky

    The goal of this contribution is a proposal for the risk assessment and management guidelines for risk sources in small and medium-sized enterprises (unclassified risk sources). The evaluated SMEs are characterized as risk sources with an amount of hazardous materials under the limits of the SEVESO II Directive that could represent, as a result of the area location or specific process activities, significant major-accident risks. Typical "small" risk sources are for example: food-processing complexes (breweries, dairies, meat combines) - with ammonia, water treatment plants - with chlorine, sports facilities - ice-stadiums with ammonia and swimming pools with chlorine, etc.

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

    AQ - Bezpečnost a ochrana zdraví, člověk – stroj

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/GP104%2F02%2FD070" target="_blank" >GP104/02/D070: Návrh metodiky hodnocení rizik závažných havárií v kontextu evropské direktivy IPPC a novely SEVESO II</a><br>

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2006

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    International symposium HAZARDS XIX

  • ISBN

    100852954921

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    1023

  • Strana od-do

    777-791

  • Název nakladatele

    ICHEME

  • Místo vydání

    Rugby

  • Místo konání akce

  • Datum konání akce

  • Typ akce podle státní příslušnosti

  • Kód UT WoS článku