Zkouška zvýšení teploty v pečicí troubě a způsobilost pečicí trouby k pečení
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F61989100%3A27650%2F09%3A00021820" target="_blank" >RIV/61989100:27650/09:00021820 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Zkouška zvýšení teploty v pečicí troubě a způsobilost pečicí trouby k pečení
Popis výsledku v původním jazyce
Metodika se zabývá zkoušením zvýšení teploty v pečící troubě a způsobilosti pečicí trouby k pečení měřicími postupy a výpočtovým programem navrženými na Výzkumném energetickém centru. Předmětem zkoušení jsou tepelně energetická zařízení.
Název v anglickém jazyce
Test by temperature increase in the oven and oven baking capacity
Popis výsledku anglicky
Method deals with testing by temperature increase in the oven and oven baking capacity by measuring procedures and calculation program designed at Energy Research Center. Subjects to testing are heat-power equipments.
Klasifikace
Druh
N<sub>metC</sub> - Metodiky certifikované oprávněným orgánem
CEP obor
JE - Nejaderná energetika, spotřeba a užití energie
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
S - Specificky vyzkum na vysokych skolach
Ostatní
Rok uplatnění
2009
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Interní identifikační kód produktu
012/07-04-2010_UM
Číslo předpisu
—
Technické parametry
ČIA - Osvědčení o akreditaci č. 483/2008, VECT 008
Ekonomické parametry
dle velikosti zdroje a zkoušeného zařízení
Označení certifikačního orgánu
Český institut pro akreditaci, o.p.s.
Datum certifikace
—
Způsoby využití výsledku
—