Alimentární infekce způsobené baktériemi
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F61989592%3A15110%2F09%3A00009481" target="_blank" >RIV/61989592:15110/09:00009481 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Alimentární infekce způsobené baktériemi
Popis výsledku v původním jazyce
Přes stále se zvyšující úroveň hygieny potravin v České republice i ostatních členských státech Evropské unie představují i na počátku 21. století původci alimentárních infekcí přenosných ze zvířat na člověka velký problém v humánní i veterinární medicíně.
Název v anglickém jazyce
Foodborne illness caused by bacteria
Popis výsledku anglicky
Despite the increasing level of food hygiene in the Czech Republic and other European Union member states, agents causing diseases transmitted from animals to human remain a serious problem in both human and veterinary medicine of the 20 st century.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
EE - Mikrobiologie, virologie
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/1B53018" target="_blank" >1B53018: Zdravotně závažné mikroorganismy z prostředí zvířat v systému monitorování bezpečnosti potravin a v šíření antimikrobiální rezistence pro člověka</a><br>
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2009
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Klinická mikrobiologie a infekční lékařství
ISSN
1211-264X
e-ISSN
—
Svazek periodika
15
Číslo periodika v rámci svazku
1
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
5
Strana od-do
—
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—