French evening about wine, cheese and sausage
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F61989592%3A15210%2F11%3A33117472" target="_blank" >RIV/61989592:15210/11:33117472 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
francouzština
Název v původním jazyce
Une soirée française - vins, fromages, saucissons
Popis výsledku v původním jazyce
Le but du workshop était de présenter la gastronomie française, d'offrir la possibilité d'apprendre a servir le fromage, le saucisson avec le vin, de souligner la diversité culturelle régionale et d'enrichir le vocabulaire français des participants.
Název v anglickém jazyce
French evening about wine, cheese and sausage
Popis výsledku anglicky
The aim of the workshop was to present french gastronomy, provide opportunity to learn how to combine different types of cheese and sausage with wine with focus on cultural differences among french regions and enhance french vocabulary of participants.
Klasifikace
Druh
W - Uspořádání workshopu
CEP obor
AI - Jazykověda
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2011
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Místo konání akce
Olomouc
Stát konání akce
CZ - Česká republika
Datum zahájení akce
—
Datum ukončení akce
—
Celkový počet účastníků
43
Počet zahraničních účastníků
4
Typ akce podle státní přísl. účastníků
EUR - Evropská akce